Online Marketing

Wat is Online Marketing?

Bent u op zoek naar de juiste partner voor online marketing in Winschoten, Veendam, Stadskanaal, Groningen en de regio? Inlustris – online marketing werkt graag met u samen! Kort samengevat is online marketing het vergroten van uw bedrijfspotentieel en marktaandeel met internet als het centrale kanaal, waarbij verschillende instrumenten samen de vooraf bepaalde strategie vormen. Inlustris adviseert, implementeert en optimaliseert hierin. Uw product-markt-combinatie, de positie ten aanzien van uw concurrenten en bijvoorbeeld de situatie waarin de markt zich bevindt dienen als basis voor de te vormen strategie.

Bijkomend voordeel: online marketing is – vergeleken met de offline tegenhanger – volledig meetbaar en relatief goedkoop.

Ga naar één van onze Online Marketing diensten

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie. De juiste weg in slaan om uw website of webshop beter vindbaar te maken in de gangbare zoekmachine(s).

Google Adwords

Het op bieden gebaseerde advertentieprogramma van Google. De investering per conversie (bijv: verkoop) wordt nauwkeurig berekend.

Conversieoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie. De juiste weg in slaan om uw website of webshop beter vindbaar te maken in de gangbare zoekmachine(s).

Usability Analyse

Het op bieden gebaseerde advertentieprogramma van Google. De investering per conversie (bijv: verkoop) worden nauwkeurig berekend.

E-mail Marketing

E-mail marketing. Ervaart uw (potentiële) klant uw campagne als spam? Of weet u samen met Inlustris uw campagne zo in te richten dat het juiste aanbod op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt?

Starten of groeien met Online Marketing?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier of bel ons: 0597-561571

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bericht