Zoekmachineoptimalisatie

Beter gevonden door relevante bezoekers

Goed gevonden worden. Op meerdere zoekwoordcombinaties, op meerdere plekken in Nederland, in de juiste gepersonaliseerde context.

Google verandert. Het zoeken – en gevonden worden – wordt dynamischer. Google past bijvoorbeeld de getoonde resultaten aan op de locatie en historie van de zoeker. Het algoritme dat gehanteerd wordt, is frequent onderhevig aan kwaliteitsupdates. Hoe komt u op de juiste manier tevoorschijn? Wij bepalen (en implementeren) met u de juiste strategie, zodat u samen met ons gestructureerd en resultaatgericht aan vooraf gestelde doelstellingen werkt!

Stel uw vraag online

Wij voorzien u graag vlot van duidelijke en complete informatie over onze producten. Vragen staat altijd vrij!

Hoe verloopt dit proces?

1. Persoonlijke kennismaking

Bij ons op kantoor of bij u op de zaak. De eventuele historie van uw website of webshop wordt doorgenomen en vervolgens worden uw wensen en eisen in kaart gebracht.

2. Review huidige situatie

Uw webite of webshop wordt volledig geanalyseerd. Zijn er missers, tekortkomingen en/of blokkades? Uw huidige situatie wordt nauwkeurig en gedetailleerd geanalyseerd.

3. Advies en Rapportage

Alle bevindingen en conclusies uit de voorafgaande review worden overzichtelijk en concreet aan u gepresenteerd in een persoonlijk adviesrapport zoekmachineoptimalisatie.

4. Toelichting

Persoonlijk, of op afstand, krijgt u de juiste toelichting op het adviesrapport en stellen we u in staat uitgebreid vragen te stellen over het rapport en de stapsgewijze implementatie hiervan.

Aan de slag!

Een resultaatgerichte online marketing strategie opzetten? Laat het ons weten.

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bericht